torsdag den 29. oktober 2009

Skiferie Canazei - Italien- Kør selv skiferie


Canazei

Skiferie Canazei - skiområdet Canazei (Campitello)

CanazeiCanazei er en international kendt og livlig skisportsby med en fantastisk beliggenhed og en helt unik kultur, der kombinerer det bedste fra Italien og Østrig.

Byen og hele området er i den grad indbegrebet af en fantastisk by og et ultimativt skisportssted, præget af en herlig stemning og højt humør. Entusiastiske skiløbere fra stort hele verden vender tilbage til dette verdens største skisportsområde år efter år.

CanazeiPå trods af sin udvikling fra lille bjergby til international skisportsby er Canazei ikke skæmmet af blinkende neonskilte og stribevis af store barer og diskoteker. De er der naturligvis, men du finder også masser af gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, livlig afterskiing, et til tider hektisk natteliv og så ikke mindst det italienske køkken, hvor god mad og pragtfuld vin følges ad hånd i hånd - i øvrigt til fornuftige priser. Men husk lige på, at alting i byen er lukket ned i tre timer midt på dagen. Godt nok verdens største skiområde, men ikke alle pister er forbundet. Fra Campitello er der adgang til 1220 km pister i enorme Dolomit Superski-område, hvoraf de fleste af pisterne er røde.

Find din feriebolig i Canazei HER

Ingen kommentarer:

Kør selv ferie - bilferie i højeste gear

Mit billede
Skiferie, Feriehuse, Ferielejligheder, Appartements, Fincas, Skihytter, Chalets for bilferie / kør selv ferie i hele Europa.