mandag den 17. november 2008

Skiferie Sölden - Skihytter Sölden - Kør selv ferie







Sölden

Skiferie Sölden - skiområdet Sölden byder på det hele....

SoeldenOmrådets liftpas, Super Ski Pass, giver mulighed for grænseløst skiløb i Hochoetz, Niederthai, Kühtai og Sölden. Tilsammen er 220 km pister forbundet af 60 moderne liftanlæg åbne for indehavere af sådan et liftpas. Midt i dalen ligger Sölden - Ötztals alpine centrum, der med sine 150 kilometer pister hører til Østrigs mest attraktive skisportssteder. På grund af de to gletscherområder ved Tiefenbach (3.309 m) og ved Rettenbach neden for Schwarzen Schneid (3.370 m) er Sölden altid snesikkert. De professionelle skiløbere og snowboardere indleder hvert år i oktober World Cup-sæsonen netop her. Skiturister, der vil direkte fra hotellet ud på pisterne, kan bo i Hochsölden midt i skiområdet i 2.090 meters højde. Inderst i Ötztal ligger Obergurgl og Hochgurgl mellem 2.000 og 3.000 meters højde. På grund af den usædvanligt høje beliggenhed over trægrænsen har de to skisportssteder, der er forbundet med hinanden via en kabinelift, Top-Expressen, den længste vintersæson i Alperne. Sæsonen begynder allerede først i november og slutter i maj. For kun ti euro for voksne og seks euro for børn kan liftpasset udvides til også at gælde det store skiområde i Sölden. Sölden by er ikke voldsom stor, men den har et rigt forretningsliv med gode shoppingmuligheder, restauranter af høj standard, barer, diskoteker og ikke mindst særdeles festlig og livlig afterski. Freizeit Arena, som har vandland, fitnesscenter og bowlingbaner eller det imponerende wellness center Aquadome.

FACTS SÖLDEN SKIOMRÅDESoelden

  • 34 til dels topmoderne liftanlæg med en kapacitet på i alt 68.000 personer i timen garanterer en hurtig og behagelig transport uden ventetider.
  • Skiområde i 1.350 - 3.340 meters højde
  • De 146 km pister omfatter 62 km røde, 51 km blå og 27 km sorte pister samt 6 km skivej og har således noget at byde på for enhver smag
  • Snegaranti fra november til maj på grund af:


    • skiområdets høje beliggenhed på helt op til 3.340 m
    • to gletsjerskiområder, hhv. Rettenbach- og Tiefenbach-gletsjeren
    • muligheden for at præparere ca. 60% af pisterne med kunstig sne


  • 24 skihytter i skiområdet
  • forbindelse til gletsjerskiområderne via liftsystemet Golden Gate to the Glacier
  • den længste nedfart på godt 15 km og med en højdeforskel på 2.000 m går fra BIG3-platformen Schwarze Schneid (3.340 m) og ned i dalen (1.350 m)
  • Se alle vores skihytter og ferielejligheder i Sölden her:
    http://www.interhytte.dk/sdk/Sölden.aspx

Skiferie Saalbach Østrig


Saalbach

Skiferie Saalbach - skiområdet Saalbach Hinterglemm
SaalbachSjov uden grænser på skipisterne og helt uden bil, for liftene bringer skiløberne og snowboarderne til Skicirkuset direkte fra byerne til de luftige højder.

Topmoderne lifte gør opstigningen hurtig og behagelig i alt slags vejr. Ubegrænset trylleri på ski på mere end 200 km præparerede drømmepister. Fra blide skråninger til sorte VM-nedkørsler, fra funparker via racerruter til pukkelpister. Snesikkerhed på grund af mange års erfaring og kompetence. Vores net af sneanlæg er udvidet og moderniseret. Så derfor får sneguderne energisk hjælp fra mere end 400 snemaskiner - på alle hovednedkørsler - så intet kan stå i vejen for en himmelsk skioplevelse.Ubegrænsede skioplevelser i skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang!

Pister til nydelse og gratis skibusser 
Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang er Østrigs største skicirkus. Så hvis du vil opleve den store runde med de mest attraktive pister og Süd- og Nordhängen på én dag, skal du stå tidligt op. Men du kan tro, det betaler sig. De familievenlige, brede pister fra Kohlmaiskopf, Bernkogel, Reiterkogel og Spieleckkogel er velegnede til opvarmning, hvorefter du kan fortsætte til de udfordrende ruter som VM-nedkørslen på 1984 m fra Zwölfer eller den stejle nedkørsel i nord fra det 2020 høje Schattberg. Hvad enten du er til nydelse eller ambitioner - der er noget for alle skientusiaster. I hele skiområdet venter 40 hyggelige hytter med kulinariske specialiteter som "Kaspressknödel", "Kaiserschmarrn" eller "Stelzen". I dalen bringer gratis skibusser gæsterne gratis tilbage til udgangspunktet. De kører dagligt mellem de forskellige byer fra 9 til 17.

Belyste pister og kælkebaner
SaalbachEfter solnedgang er det slet ikke slut endnu. Hvis du har energi tilbage i benene, kan skidagen fortsætte i Funpark på den belyste piste i Hinterglemm eller på pisten ved Schanteilift i Leogang. Hvis du hellere vil kælke ned ad bjerget på to meder, kan du vælge mellem fem belyste kælkebaner i Skicirkuset. Utallige barer i hele området indbyder til en svingom og Aprés Ski. Hvis du hellere vil have ro og romantik, kan du vælge mellem natlige fakkelvandringer, romantiske ture i hestevogn eller konditionsfremmende vandringer med snesko.

Et fyrværkeri af oplevelser "Sport 2000 Winteropening" byder på et sandt fyrværkeri af aktiviteter, som Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang starter med i den nye snesæson. Under sloganet "Ubegrænset fun" kan alle gæster teste de nye ski- og snowboard-modeller i løbet af dagen, og efter skidagen venter Après-ski-partys og open-air-koncerter. For afveksling uden for pisten sørger det fantastiske motorslædeløb "Swatch-Snow-Mobile", hvor kendiser og racerkørere farer gennem de krævende baner i centrum af Hinterglemm. Samtidigt forvandler det legendære "Rave on Snow" i Saalbach hele byen til en eneste partyzone - 48 timer non-stop fest med elektronisk musik valgt af mere end 50 DJs. Til de skisportslige højdepunkter hører det internationale turskimaraton "Mountain Attack", hvor deltagerne klatrer op på seks bjergtoppe på turski. Som afslutning på den oplevelsesrige sæson bliver Saalbach Hinterglemm træfpunkt for folkemusik-scenen, når Musikant-ski-VM løber af stablen.

Solskin og forårsski
Når de kolde vintermåneder lakker mod enden, begynder forårsskiløbernes tid. Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang er kendt for de fremragende dybsnepister. Under mottoet "Solskin og dybsne - påsken er til ski" er der attraktive tilbud for familier fra midten af marts. Og børn fra 14 år har det specielt godt: De bor gratis i forældrenes værelse og får et gratis skipas, hvis en af forældrene køber et tre-dages-skipas. Hvis far eller mor også lejer skiudstyr eller tager et skikursus, skal der ikke betales for børnene.



Se alle vores skihytter og ferieljeligheder her: http://www.interhytte.dk/sdk/Saalbach.aspx

Kør selv ferie - bilferie i højeste gear

Mit billede
Skiferie, Feriehuse, Ferielejligheder, Appartements, Fincas, Skihytter, Chalets for bilferie / kør selv ferie i hele Europa.